KURUMSAL



2020’de Yaptıklarımız ve 2021 Yılına Dair Umutlarımız

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların habercisidir. 2021 yılının da herkese sağlık ve mutluluk getirmesini dileyerek başlamak istiyorum sözlerime.

Bu yıl dünya ile birlikte NOVEL için de oldukça zor bir yıldı, hafızalarımıza kazınan birçok olumsuz olaya şahit olduk. Depremler yaşadık, Avustralya da dünyanın en büyük yangınlarından biriyle karşılaştık, ilk başlarda bizim buralara uğramaz diye inandığımız virüs hem sevdiklerimizi hem de dünyayı kilit altına aldı ve bununla birlikte yaşadığımız birçok olumsuzluk da bu yılla ilgili hepimizde kötü hatıralar bıraktı.

NOVEL olarak, ticari faaliyetlerimizin hızını kesmediğimiz bir yıl oldu 2020. İsmini sayamadığımız çok değerli tedarikçilerimizle ve AIPHONE markamızla bu sene içinde sayısız projeye imza attık. Bu projelerden bazılarını saymamız gerekirse, ASELSAN ile Anadolu Otoyolu’nun güvenliğini sağlamanın gururunu yaşadık. Yeni otoyol projelerindeki iş birlikteliğimiz de bizleri çok mutlu etti. Pasha İnşaat ve EEC firmaları ile Azerbaycan’da Knight çoklu konut projesini tamamladık. Değerli Sensormatic firmamızla IP tabanlı sistemlerimizle Galataport projesine imza attık.

Bu sene içinde başarıya ulaştığımız projelerimiz sadece haberleşme teknoloji portföyümüz ile sınırlı değildi. Birçok Organize Sanayi Bölgesi ve Otomotiv, şehir gaz dağıtım dahil isimleri değerli Endüstriyel Kuruluşlar için DOĞALGAZ KAÇAK TARAMA HİZMETİ işlemini gerçekleştirdik. Binlerce km gaz kaçak hattı, sayısız gaz kaçak panosu taraması gerçekleştirdik. Bu işlemlerimizi sorunsuz ve çok hızlı şekilde gerçekleştirmemizi sağlayan HEATH firmamıza desteği için sonsuz teşekkür ediyoruz.

Japon üreticimiz, dünyaca ünlü New Cosmos Sabit ve Taşınabilir Gaz Dedektörü markamız ile Tübitak, Toyota, FANUC gibi kurumlar dahil birçok işletmeye sabit ve taşınabilir gaz dedektörleri, rulman yağ analiz ölçüm cihazları satış ve hizmetlerini gerçekleştirdik.

Her biri değerli İş Güvenliği Laboratuvarlarımızın çoğuna ürün satışları gerçekleştirdik, eğitimler düzenledik. TSI firmamızla birlikte İş ve Çevre Güvenliği konulu birçok eğitim semineri gerçekleştirdik ve sene sonuna doğru sertifikalı eğitim çalıştayı düzenledik. Oldukça yararlı geçen bu çalışmalarda firmalarımızın teşekkürünü duymak bizleri çok memnun etti.

Yılın son çeyreğinde ise değerli AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. firmamız için yeni güncellenen araç ve el-tipi özelliğini bir arada bulunduran gelişmiş lazer DP-IR gaz dedektörü ve yeni çıkan lazer gaz dedektörümüz RMLD-CS için satış anlaşmasını gerçekleştirdik. Firmamız artık sahada HEATH Consultants cihaz teknolojilerini kullanarak sorumlu olduğu bölgelerin doğalgaz kaçak kontrollerini sağlayacaktır.

2020 yılı NOVEL olarak teknolojik açıdan geliştiğimiz ve güçlendiğimiz birçok yeniliği beraberinde getirmiştir. Öncelikle yeni internet sitelerimizin açılışını da gerçekleştirdik;

www.isgcihazlari.com

www.gazdedektoru.com


ve tabi ki

www.novel.com.tr



Bu sayede tüm ürünlerimizin detaylı özelliklerini tamamıyla Türkçe olarak sitelerimiz aracılığıyla takip ederken, aynı zamanda bilgi-havuz sistemi kurarak, edinmek istediğiniz bilgilere erişiminizi kolaylaştıracağız. Yeniliklerimiz sitelerimizle sınırlı kalmadı, tamamıyla bünyemizde tasarlanan ve 2021 yılı içinde satışa sunmayı planladığımız NOVEL-CRM programımızı da hayata geçirdik. Bu sayede müşterilerimize çok daha hızlı dönüş sağlayacağımız bir sisteme kavuştuk.

Her bir müşterimize ve tedarikçimize bize olan güvenleri ve destekleri için sonsuz teşekkür ediyoruz.

2021 yılının sağlığımızı tehdit eden bu sürecin biteceği ve özlediklerimize kavuşacağımız bir yıl olması temennisiyle.




Yazan: Alp Can POLAT


Web sitemizde bulunan tüm yazılar ve görseller www.novel.com.tr yazarlarına aittir. Web sitesinde yer alan herhangi bir içerik yazılı izin olmadan kopyalanamaz, değiştirilemez ve diğer basılı ve dijital alanlarda (web sitesi, blog, dergi, kitap vb.) kullanılamaz. Haklarımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nda belirtilen hükümlerle korunmaktadır.


Not: Kullanılan tüm görseller telif hakkı sahiplerine ait olabilir. Görseller “Creative Commons” (CC0) lisansı kapsamındadır.